Ga naar hoofdinhoud

Overweegt u een administratiekantoor of boekhouder in Amsterdam in te schakelen? Een goede keuze! Administratiekantoren en boekhouders nemen u namelijk veel werk en zorgen uit handen! Wij helpen u geld besparen en verdienen. Via onze website ontvangt u direct een offerte van het beste administratiekantoor in Amsterdam.

Boekhouding en administratie

Een administratiekantoor kan het boeken van inkoop- en verkoopfacturen, lonen en investeringen voor u verzorgen. Als u zelf boekt, bijvoorbeeld via online boekhouden, dan kan een administratiekantoor of boekhouder u in Amsterdam ondersteunen met het inrichten van de boekhouding en het afsluiten van uw fiscale boekjaar.

Aangifte omzetbelasting

Onze boekhouder en ons administratiekantoor kan de BTW aangifte voor u verzorgen. Met een up-to-date administratie is dat met een druk op de knop geregeld.

Opstellen jaarrekening

De jaarrekening van uw bedrijf vormt de basis voor de aangifte vennootschapsbelasting en/of de aangifte inkomstenbelasting. Het opstellen van de jaarrekening in Amsterdam kan worden verzorgd door uw administratiekantoor of boekhouder.

Aangifte vennootschapsbelasting

Iedere besloten vennootschap ontkomt niet aan het jaarlijks opstellen van de aangifte VPB. Het administratiekantoor is gespecialiseerd in fiscale aangiften.

Aangifte inkomstenbelasting

Een aangifte inkomstenbelasting drijft veel ondernemers en particulieren tot wanhoop. Iets wat geheel overbodig is omdat ons administratiekantoor dat in 1 moeite voor u kan meenemen. Uw boekhouder of administratiekantoor kent uw persoonlijke situatie als geen ander en kan u uitstekend adviseren over fiscale voordelen.

Iets voor u?

Wilt u zich volledig concentreren op de kernactiviteiten van uw organisatie? Wij leveren praktische, heldere en actuele financiële stuurinformatie zodat u op elk moment van de dag weet waar uw onderneming staat. Wij zitten letterlijk dicht bij onze klanten met meerdere vestigingen in Nederland. Bent u gevestigd in Amsterdam en wilt u de administratie uitbesteden? Ons administratiekantoor in Amsterdam is de juiste keuze.

Offerte ontvangen?

Vul het formulier in op deze website en u ontvangt direct een offerte van ons administratiekantoor in Amsterdam.

Back To Top